Portal Rural – Casa Satului Tău!

Tradus.com: Top 5 semanatori preferate de fermieri

Distribuire rapidă:

Tradus.com: Top 5 semanatori preferate de fermieri

Tradus top semanatoriTradus.com, platforma online globala pentru echipamente agricole si vehicule comerciale rulate, a alcatuit topul celor mai populare semanatori in randul fermierilor, folosind datele de pe platforma. Astfel, locul 1 este ocupat de seria Horsch Pronto, pe locul al doilea se situeaza utilajele Amazone D, pe locul 3 au fost clasate modele producatorului Lemken Solitair, iar pe locurile 4 si 5 s-au clasat modelele Amazone AD, respectiv Amazone ED.

Seria Horsch Pronto

Primul loc este ocupat de modelele din seria Pronto de la Horsch. Tehnica universala de semanat pentru toate conditiile ofera un grad ridicat de flexibilitate, fapt foarte apreciat de fermieri.

Modelele Amazone D, Amazone AD si Amazone ED

Pe locul al doilea se situeaza Amazone D (printre modele cautate se numara D9, D8 sau D4). De exemplu, modelul D9 ofera o tehnica de semanare mecanica fiabila, pe care se poate baza orice agricultor, indiferent de dimensiunea fermei.

De asemenea, de la acelasi producator, cautate sunt si semanatorile atasabile Amazone AD (locul 4), potrivite pentru fermele medii si mari, precum si modelele din seria Amazone ED (locul 5).

Utilaje Lemken Solitair

Cu toate acestea, multi fermieri se bazeaza si pe tehnologia pneumatica: utilajele producatorului Lemken Solitair s-au clasat pe locul 3. Acestea pot fi utilizate atat in combinatie cu diverse instrumente de prelucrare a solului, cat si in exploatare individuala.

„Cele mai cautate modele de semanatori arata ca utilajele bune trebuie sa ofere, mai presus de toate, versatilitate si flexibilitate pentru a sprijini fermierii in munca lor grea. Se pare ca acestia sunt factorii decisivi in alegerea unei semanatori pe platforma noastra.” spune Nadja Sörgel, general manager Tradus.

Specialistii Tradus au evaluat comportamentul vizitatorilor, iar in analiza au fost incluse cele aproape 2.000 de semanatori second hand disponibile pe site.

Despre Tradus

Tradus este o platforma online globala pentru vehicule comerciale si utilaje grele rulate. Platforma de anunturi, cu sediul in Amsterdam (Olanda), este specializata in urmatoarele sectoare: transporturi, logistica, constructii si agricultura. Lansata in 2017, platforma B2B conecteaza cumparatorii si vanzatorii din peste 50 de tari cu scopul de a face tranzactionarea cu vehicule comerciale second hand mai usoara si mai transparenta prin utilizarea datelor si tehnologiilor inteligente.

Prin abordarea sa inovativa bazata pe date, Tradus schimba fundamental comertul cu bunuri de capital uzate. Tradus a fost prima platforma de tranzactionare care a introdus 100% transparenta preturilor pe piata vehiculelor comerciale. In acest scop, expertii in date ai platformei au dezvoltat Tradus Market Value (TMV), o metoda complexa de calcul bazata pe algoritmi inteligenti si milioane de date pentru a determina preturile pietei pentru anumite vehicule. Compararea preturilor ofertelor cu preturile practicate in mod obisnuit pe piata arata daca un pret este rezonabil. Acest lucru faciliteaza deciziile de achizitie si fixarea pretului. In plus fata de numeroase alte servicii, Tradus ofera acces la o cerere si oferta internationala.

Tradus face parte din portofoliul de companii al grupului OLX, furnizorul principal de platforme online pe pietele emergente. Grupul reuneste peste 20 de piete cu peste 300 de milioane de utilizatori lunar sub acoperisul sau si este activ in mai mult de 30 de piete de pe cinci continente. Este numarul unu in unele dintre cele mai importante piete emergente din lume, cum ar fi Rusia, India si Brazilia.

Exit mobile version