Portal Rural – Casa Satului Tău!

Uimitoare casa de familie cu două etaje

Distribuire rapidă:

Această uimitoare casă de familie cu două etaje este situată în mijlocul orașului. Casa este un exemplu impresionant al intenției arhitecților și designerilor de a amesteca spațiile exterioare și interioare în cel mai bun mod, astfel încât să creeze o interacțiune între locuitorii casei și împrejurimile proprietății lor.

Bazat pe abordarea inovatoare a amenajării și designului, conceptul acestei case particulare prezintă un ansamblu arhitectural minimalist, dar foarte creativ, de structuri setate să sublinieze apa, soarele și peisajul. Scopul principal aici este evident – exploatarea tuturor oportunităților posibile pentru crearea unei tranziții fără probleme între spațiile interioare și exterioare.

 

Arhitectura, aspectul, designul, materialele, mobilierul și decorul sunt toate dedicate oferirii condițiilor optime pentru o experiență activă în aer liber, cu care poți interacționa din intimitatea casei proprii.

O atenție deosebită este acordată formelor, luminii, culorii, artei și elementelor funcționale, implementate atât în ​​zonele interioare cât și exterioare ale proprietății, în interpretarea caracteristicilor principale ale stilului de design modern.

Exit mobile version