Portal Rural – Casa Satului Tău!

Joi, 19 noiembrie 2020, te asteptam la cea de-a VIII-a editie a „Romanian Food & Agribusiness Conference”, eveniment online

Distribuire rapidă:

Joi, 19 noiembrie 2020, te asteptam la cea de-a VIII-a editie a „Romanian Food & Agribusiness Conference”, eveniment online

Pe 19 noiembrie 2020, BusinessMark are placerea sa va invite la cea de-a VIII-a editie a evenimentului Romanian Food & Agribusiness Conference, ce va avea loc online. Alaturi de importanti jucatori din industrie, vom discuta despre: sectorul agribusiness & food in contextul provocat de noul coronavirus, Planul National Strategic 2021-2027, trendurile de consum, gestionarea stocurilor de marfa, piata de lactate, piata de retail, zona de finantare.

Totodata, impreuna vom incerca sa gasim raspunsul la intrebari importante pentru acest sector: care sunt concluziile anului 2020 si ce perspective avem pentru viitor? Cum va arata noua normalitate? Care sunt prioritatile si obiectivele Romaniei in noul exercitiu bugetar? Cum s-au schimbat preferintele consumatorilor? Ce strategii vor adopta producatorii si retailerii in viitor?

Conferinta vizeaza: companii din FMCG, producatori, procesatori, asociatii si agentii din industria agricola, agricultori – sectorul vegetal, zootehnie, distribuitori si retaileri, investitori, furnizori de input-uri agricole, solutii, echipamente si servicii specifice industriei, experti in domeniu.

Speakerii confirmati la „Romanian Food & Agribusiness Conference” sunt:

  • MIHAI-LIVIU MORARU, Director General, Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale;
  • ADRIAN PINTEA, Director General, Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura;
  • SORIN MINEA, Presedinte Angst, Presedinte ROMALIMENTA;
  • DORIN COJOCARU, Presedinte, APRIL – Asociatia Patronala Romana din Industria Laptelui;
  • RAMONA IVAN, Director, Directia Relatii cu Institutii Nationale si Internationale, CEC Bank;
  • MARIUS BICU, Owner, Ferma cu Omenie;
  • RAZVAN GIDEI, General Manager, Red Point Software Solutions (partener SAP);
  • CRISTIAN TUDOR, Founder & General Manager, Microgreens Romania;
  • DANIELA SIMA, Senior Purchasing Director CBA Partners, Managing Director S1MA;
  • IONEL BURTEA, Co-Founder, Abund Berry.Participarea la eveniment este gratuita, insa este necesara inscrierea prealabila AICI. Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati la office@business-mark.ro. Mark your B2B opportunity, alaturi de BusinessMark!

Eveniment organizat de BusinessMark, sustinut de: CEC Bank, SAP Romania.

Partener de tehnologie: Dendrio

BusinessMark este o companie ce ofera servicii integrate B2B. Principala linie de activitate a BusinessMark este organizarea de evenimente business „concept propriu” prin care ne propunem sa oferim mediului de afaceri romanesc un spatiu profesionist de discutii si networking. Combinand metode de comunicare si business matchmaking, oferim partenerilor nostri modele de dezvoltare complexe, conectandu-i in mod direct cu mediul de afaceri si creand oportunitati de parteneriat strategic.

Exit mobile version