Portal Rural – Casa Satului Tău!

O casă frumoasă într-un peisaj montan

Distribuire rapidă:

Această locuință superbă se încadrează perfect în peisajul montan subtil. Exteriorul este din piatră naturală de culoare gri deschis, cu elemente de lemn de un maroniu bogat. Garajul este o colecție minunată de linii orizontale și verticale interesante, creând dreptunghiuri frumoase. Intrarea este din sticlă, decorată fantastic cu aceleași linii minunate, de data aceasta în negru.

Luminile de sub acoperiș evidențiază toate aspectele minunate ale acestei frumoase case.

Partea din spate a casei dezvăluie o curte atrăgătoare și o piscină albastră strălucitoare, ce stă direct în mijloc. Zona de relaxare modernă are scaune crem, cu perne albastre și verzi cu modele electrizante, care le leagă de piscina albastră strălucitoare. Un șemineu din piatră se află între piscină și zona de relaxare, oferind locul perfect pentru a admira priveliștile panoramice.

 

Interiorul acestei frumoase case este plin de lemn de culoare deschisă, ferestre mari, culori neutre și accente turcoaz. Livingul are ferestre din podea până în tavan și uși de sticlă. Contururile negre de pe ferestre și ușă continuă formele geometrice fantastice văzute pe ușa și intrarea garajului. Peretele de piatră din camera de zi face legătura cu exteriorul casei, adăugând textură și varietate în camera de zi. Rafturile încorporate sunt amplasate și iluminate perfect, oferind un loc ideal pentru depozitare. Lucrările de pe partea laterală a rafturilor încorporate continuă accentele turcoaz și separă această zonă specială a casei.

Bucătăria este absolut superbă! În mijloc se află o insulă albă, cu blaturi de marmură. Aparatele electrocasnice din oțel inoxidabil și dulapurile albe înconjoară insula, în timp ce scaunele din lemn frumoase acoperă zona de luat masa, adăugând căldură și un pic de note rustice spațiului. Lumini de sticlă verde atârnă de tavan, iluminând și adăugând culoare camerei.

Plin de bun gust, măreț și pitoresc – sunt termeni ce descriu pe deplin fiecare fațetă a acestei frumoase case.

Exit mobile version