Portal Rural – Casa Satului Tău!

Design interior clasic în oraș

Distribuire rapidă:

Scăpând de decorul pompos și optând pentru culori mai modeste și piese elegante, acest apartament situat în inima orașului merită o privire mai atentă pentru designul său interior clasic.

Tavanul realizat în stil greco-roman cu candelabre atârnate oferă o atmosferă solemnă și de lux subtil, fără a devia prea mult în opulența vulgară. Designul interior clasic sugerat de pereți, tavan și ramele de ferestre arcuite este accentuat de culori conservatoare de alb și gri.

 

Elementele de mobilier prezintă o colecție de piese rustice și contemporane – scaune și masă în design clasic din lemn, accente florale elegante, abajururi contemporane lângă noptieră și în sufragerie, picturi moderniste, oglinda uriașă lângă șemineul impunător și o colecție de rame goale aurite cu cupru vechi atârnând pe perete.

În mod surprinzător, bucătăria continuă cu accente mai moderne. Deși funcțională, cu cele mai noi aparate electrocasnice, aici putem observa și colecția de sticlă și porțelan cu aspect clasic, destinate găzduirii ceaiului de după-amiază și conversațiilor.Cu un mod eclectic care combina decoruri tradiționaliste, piese contemporane și moderne plasate într-un design interior clasic, acest apartament este cu adevărat uimitor și captivant.

Exit mobile version