Portal Rural – Casa Satului Tău!

Design interior elegant care forțează limitele

Distribuire rapidă:

Locuiești într-o casă mică, dar nu ai nicio viziune cu privire la modul în care ai vrea să îți amenajajezi casa? Parcurgi în mod constant revistele de îmbunătățiri ale casei și începi să simți cu resursele tale sunt prea limitate? Nu mai este nevoie să te stresezi în legătură cu asta, deoarece acest proiect introduce un design interior elegant, care încorporează puțin din toate.

Pe măsură ce intrăm în bucătărie, putem vedea că tema are o atmosferă clasică vintage, adăugând rozuri subtile. Dormitorul este păstrat foarte neutru, dar vă atrage în continuare să vă relaxați pentru o vreme. Al doilea dormitor este puțin mai îndrăzneț, deoarece include o culoare bogată, care este împrăștiată în întreaga cameră.

Designul forțează regulile tradiționale de amenajare a interiorului locuinței, cu includerea de imprimeuri diferite folosite în același timp în zona de sufragerie. Felul în care designul a păstrat caracteristicile neutre ale camerei ca bază pentru explozia de elemente de accent este uimitor! 

Proiectul încorporează mai multe piese din designul original pentru a crea un spațiu șic care să-i întâmpine și pe copii, animale de companie, prieteni și familie. Acesta reușește să îmbine armonios elemente de design inovatoare, cât și elemente ce fac dintr-un cămin să fie primitor și confortabil.

Exit mobile version