Portal Rural – Casa Satului Tău!

EuroTier si EnergyDecentral 2021 vor avea loc in format digital

Distribuire rapidă:

EuroTier si EnergyDecentral 2021 vor avea loc in format digital

EuroTier / EnergyDecentral digital, 9-12 februarie 2021 – Evenimente internationale de top, prezentate in format inovator – Platforma digitala de business, cu numeroase oportunitati de networking. Noi informatii atractive pentru crescatorii de animale si fermierii interesati de domeniul energiei inovatoare. Avand in vedere situatia internationala incerta, coroborata cu pandemia de coronavirus, EuroTier – Evenimentul lider mondial in zootehnie si EnergyDecentral – Targul international pentru energii inovatoare vor avea loc in perioada 9-12 februarie 2021 in format digital.DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft – Societatea Germana pentru Agricultura), in calitate de organizator al celor doua targuri, a luat aceasta decizie in urma consultarilor cu reprezentanti ai industriei, consiliul consultativ si partenerii. Evenimentele „EuroTier / EnergyDecentral digital” ofera expozantilor o paleta larga de servicii si o flexibilitate maxima prin pachetele digitale de business, oferind in acelasi timp vizitatorilor un program tehnic cu tematici de interes pentru sector si oportunitati atractive de networking. Pentru anul 2021, DLG pregateste si alte evenimente si targuri dedicate cresterii animalelor si aprovizionarii cu energie descentralizata.

„Numarul in crestere de cazuri de infectare cu coronavirus la nivel mondial si restrictiile de calatorie aferente atat pentru expozanti, cat si pentru vizitatori necesita solutii flexibile de business si schimb de informatii, precum cele oferite de evenimentele EuroTier / EnergyDecentral digital”, a explicat Dr. Reinhard Grandke, CEO al DLG.

„Expozitiile noastre digitale reprezinta atat platforme internationale de business, cat si oportunitatea de conectare cu retele de experti pentru dezbaterea unor subiecte de actualitate pentru productia animala si sectorul energiei.”

Inform & Connect – EuroTier and EnergyDecentral ca platforma digitala

Inform & Connect: Profiluri digitale ale companiilor, evenimente live, inclusiv chat si intalniri online, EuroTier / EnergyDecentral digital propun o gama larga de oportunitati de comunicare si interactiune, atat pentru expozanti, cat si pentru vizitatori. Sectiunea DLG Spotlights din programul tehnic digital aduce in prim-plan subiecte de actualitate din sectoarele bovine, suine, pasari de curte, energie, controlul emisiilor si vanzarile directe de la ferma. Dezbaterile live din cadrul DLG Studio ofera cadrul perfect pentru planificarea viitoarelor investitii.

„Pentru DLG, este important ca accesul in lumea digitala a expozitiilor EuroTier si EnergyDecentral sa fie realizat cat mai usor posibil. Prin urmare, am gandit trei pachete de servicii pentru expozantii nostri, pachete ale caror optiuni pot fi extinse. Participarea la programul tehnic si optiunile de promovare suplimentare completeaza gama de servicii, sunt atractive atat pentru expozantii nationali cat si pentru cei internationali. In atragerea vizitatorilor, oferim propuneri de atingere a unui numar cat mai mare de vizitatori si o flexibilitate maxima, precum si o planificare transparenta si sigura a investitiilor”, a declarat Dr. Karl Schlösser, manager de proiect al EuroTier, subliniind avantajele pentru companiile expozante.

Aceleasi optiuni sunt valabile si pentru vizitatorii platformei digitale. Dupa o inregistrare online unica, vizitatorii pot obtine informatii despre produsele si serviciile expozantilor, pot contacta direct companiile si pot participa activ la numeroase evenimente si dezbateri din programul tehnic. „Prin urmare, oferim vizitatorilor o modalitate simpla de a contacta reprezentantii companiei expozante si de a planifica investitii cu acestia”, a adaugat Dr. Karl Schlösser.

Evenimente DLG in 2021

Pentru 2021, DLG pregateste si alte targuri nationale si internationale, precum si evenimente profesionale adresate zootehniei si sectorului energiei, evenimente in aer liber si in interior, cu respectarea normelor de siguranta sanitara. Acestea includ:

    • agra 2021: Cea mai importanta expozitie agricola pentru Germania Centrala, ce va avea loc in perioada 22-25 aprilie 2021 la Leipzig, oferind un program expozitional atractiv pentru crescatorii de animale.
    • DLG-Feldtage 2021: Locul de intalnire pentru profesionistii din agricultura, ce va avea loc in perioada 8-10 iunie 2021 in Erwitte (Westfalia de Est). Expozitia se va desfasura pe aproximativ 45 de hectare si ofera avantajele unui eveniment in aer liber intr-o regiune a Germaniei, care este puternic influentata de cresterea animalelor.
    • Agritechnica 2021: Cea mai mare expozitie de masini agricole din lume, va avea loc in perioada 14-20 noiembrie 2021 si ofera crescatorilor de animale posibilitati sporite de informare si aflare a noilor tendinte.
    • BIOGAS Convention & Trade Fair: Impreuna cu asociatia profesionala Fachverband Biogas, DLG va organiza cel mai mare targ international de biogaz din lume, in perioada 7- 9 decembrie 2021, la Nürnberg, Germania. Targul ofera o prezentare completa a pietei acestei industrii specializate. Conferinta Asociatiei germane de biogaz impresioneaza prin programul tehnic interesant.
    • Targuri si conferinte internationale: Impreuna cu partenerii sai, in cadrul targurilor si evenimentelor organizate la nivel international, DLG va furniza informatii cu privire la cresteriea animalelor in regiunile agricole, oferind expozantilor si vizitatorilor platforme de business personalizate (vezi www.dlg-messen.de/en pentru informatii suplimentare)

Informatii suplimentare regasiti pe website-ul evenimentelor: www.eurotier.com si www.energy-decentral.com.

Informatii despre „EuroTier / EnergyDecentral digital”:www.eurotier.com/en/digital

In 2022, expozitiile EuroTier si EnergyDecentral vor avea loc in perioada 15-18 noiembrie 2022, in format hibrid, la Hanovra, Germania.

Exit mobile version