Portal Rural – Casa Satului Tău!

Castelul de pe lac

Distribuire rapidă:

Când auzim cuvântul castel, cei mai mulți dintre noi ne imaginăm o structură măreață făcută din piatră și așezată lângă stânci, pe o coastă irlandeză sau una care reprezintă căminul familiei regale, în mijlocul Londrei. Probabil nu vă gândiți vreodată că pe marginea unui lac banal se află un castel superb, potrivit pentru orice fată care visează să trăiască ca o prințesă.

Această casă de 9.000 de metri pătrați construită la comandă a fost făcută cu gândul la grandoare. Construit din cărămizi și pietre, castelul se află pe aproape două hectare de proprietate la malul lacului și are cinci dormitoare și cinci băi și jumătate.

 

Numeroase turnulețe au fost inserate în design și oferă casei acel aspect de castel. O abundență de ferestre înguste cu vârfuri paladiene permit o iluminare naturală amplă să intre și să lumineze interiorul superb. Încărcată cu mobilier, decor și lucrări de artă inspirate de Regina Anne, casa este decorată cu grijă pentru a-și respecta numele. Lemnul cald, de culoarea mierii, a fost folosit pentru a construi piesele fixe personalizate precum bara, rafturile și dulapurile. Același tip de lemn poate fi observat la podele și în toată casa. Ridicați-vă capul și îndreptați-vă privirea spre tavan, unde veți găsi tavane cu stucaturi în stil clasic în fiecare cameră, în afară de etajul superior, unde se folosesc grinzile de sprijin din lemn. Culorile neutre și subtile sunt folosite la țesături, și o paletă de imprimeuri florale conferă unora dintre zonele sociale ceva mai mult caracter.

Afară puteți observa că peisajul grădinii și terenului sunt amenajate pentru a se potrivi cu structura inspirată de castel a casei. Arbusti perfect tăiați și flori colorate încadrează perimetrul, dar și marginea iazului și aleile. Dotat cu propriul doc privat și lansare cu barca, castelul de pe lac este o escapadă perfectă pentru o familie sau un cuplu tânăr care caută să trăiască ca regii pentru un weekend.

Exit mobile version