Portal Rural – Casa Satului Tău!

Eurodeputatul Daniel Buda anunță dezbateri importante privind subvențiile din reforma PAC!

Distribuire rapidă:

Distribuie pe Facebook

Eurodeputatul Daniel Buda, prezent în această săptămână la reuniunile Comisiei de Agricultură și Dezvoltare Rurală, al cărei vicepreședinte este, la comisia pentru Dezvoltare Regională, dar și la reuniunile de studiu ale Grupului PPE. În Parlamentul European vor avea lor dezbateri importante privind reforma PAC dar și soluții de redresare pentru Dezvoltarea Rurală!

Foto: Facebook Daniel Buda

”PAC, politica de coeziune și redresarea economică în Europa, pe agenda Parlamentului European! Săptămâna aceasta sunt prezent la Parlamentul European de la Bruxelles, unde particip la reuniunile Comisiei de Agricultură și Dezvoltare Rurală, al cărei vicepreședinte sunt, la comisia pentru Dezvoltare Regională, dar și la reuniunile de studiu ale Grupului PPE”, a anunțat eurodeputatul pe pagina personală de Facebook.

Acesta a mai transmis că în cadrul Comisiei AGRI, va avea loc o dezbatere pe marginea reformei Politicii Agricole Comune. De asemenea, vor fi supuse la vot amendamentele raportului Next Generation EU și Instrumentul de redresare pentru Dezvoltarea Rurală.

”În cadrul Comisiei REGI, va fi susținută o prezentare de către Isabelle Boudineau, președintele Comisiei pentru Politica de Coeziune Teritorială și Bugetul UE. De asemenea, vor avea loc schimburi de opinii pe marginea următoarelor subiecte: Fondul european de dezvoltare regională, Fondul social european plus, Fondul de coeziune și Fondul european pentru pescuit și afaceri maritime, și de instituire a unor norme financiare aplicabile acestor fonduri, precum și Fondului pentru azil și migrație, Fondului pentru securitate internă și Instrumentului pentru managementul frontierelor și vize, Fondul pentru coeziune, Fondul pentru Tranziție Justă și Obiectivele de cooperare teritorială (Interreg)”, a mai transmis oficialul european.

Acesta a mai arătat că în cadrul reuniunilor Grupului PPE, vor fi dezbătute următoarele subiecte: Viitorul Europei, Redresarea economică în Europa, Viitorul locurilor de muncă în Europa și Politica europeană în ceea ce privește China.

Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!
Exit mobile version